Dissecting Tools

Pinces, cuvettes, ciseaux et autres outils pour la dissection d'organes ou d'animaux ou de végétaux.
Jeulin vous propose une gamme complète d'outils indispensables pour les travaux pratiques de dissection.
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. Plastic round-nose pliers (set of 10) - Jeulin
    Plastic round-nose pliers (set of 10)
    Pour manipuler en toute sécurité et sans léser les échantillons – Bouts fins et arrondis
    €17.92 Excl. Tax €21.50 Incl. Tax
  2. Dissecting dish with cover - Jeulin
    Dissecting dish with cover
    • Dish with cover – • Ideal for storing animals before or after the practical – exercise – • With pins to keep foam in place
    €9.08 Excl. Tax €10.90 Incl. Tax
  3. Dissection pack - Jeulin
    Dissection pack
    • Complete – • Ready to use
    €22.92 Excl. Tax €27.50 Incl. Tax
  4. Bottomless single cuvette - Jeulin
    Bottomless single cuvette
    Empilable, elle peut également servir pour le rangement dans votre laboratoire ou la distribution en classe.
    Starting at: €5.61 Excl. Tax €6.73 Incl. Tax
  5. 200 mm Stainless steel strong nosed straight gripper (large model) - Jeulin
    €6.08 Excl. Tax €7.30 Incl. Tax
  6. Stainless steel pointed needles - Jeulin
     
    Stainless steel pointed needles
    Pour compléter votre trousse de dissection
    Starting at: €1.54 Excl. Tax €1.85 Incl. Tax
  7. Sterile dressing forcep - Jeulin
    €0.84 Excl. Tax €1.01 Incl. Tax
  8. Single-piece scalpels, plastic handle - Jeulin
    €14.17 Excl. Tax €17.00 Incl. Tax
  9. Removable scalpel with interchangeable blade - Jeulin
    €35.83 Excl. Tax €43.00 Incl. Tax
  10. Needle lanceolate  - Jeulin
    Starting at: €1.21 Excl. Tax €1.45 Incl. Tax
  11. Fine scissors for dissection - Jeulin
     
    Fine scissors for dissection
    Ciseaux en acier inoxydable – Excellent tranchant
    Starting at: €2.75 Excl. Tax €3.30 Incl. Tax
  12. Rock dipnet - Jeulin
    Rock dipnet
    Taille adaptée à l'éprouvette – Avec trou pour évacuer l'eau
    €9.42 Excl. Tax €11.30 Incl. Tax
  1. 1
  2. 2
  3. 3