Science & Food

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  1. Molecular cooking experimental kits  - Spherification - Jeulin
    Molecular cooking experimental kits - Spherification
    Detailed educational activitiesProduct without danger Rapid implementation

    Availability:

  2. Molecular cuisine discovery pack - Jeulin

    Availability:

  3. Kappa-carrageenan = E407 - Jeulin
    Kappa-carrageenan = E407
    Modify or stabilize the texture of an alimentUnderstanding the food products labeling

    Availability:

  4. Xanthan gum = E415 - Jeulin
    Xanthan gum = E415
    Modify or stabilize the texture of foodUnderstanding the labeling of food products

    Availability:

  5. Sodium alginate - Jeulin
    Sodium alginate
    Modify or stabilize the texture of an alimentUnderstanding the food products labeling

    Availability:

  6. Food colour kit - Jeulin

    Availability:

  7. Aromas Bitter almond aroma - Jeulin
    Aromas Bitter almond aroma
    Une sélection d'arômes de qualité alimentaire

    Availability:

  8. Molecular cuisine experimental kits - Gelling agent - Jeulin
    Molecular cuisine experimental kits - Gelling agent
    Detailed educational activitiesNot dangerous product Rapid implementation

    Availability:

  9. Symbiosis of traditional yoghurt - Jeulin
    Symbiosis of traditional yoghurt
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix

    Availability:

  10. Symbioses creamy "standard" yoghurt - Jeulin
    Symbioses creamy "standard" yoghurt
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix

    Availability:

  11. Streptococcus thermophilus - Jeulin
    Streptococcus thermophilus
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix

    Availability:

  12. Lactobacillus helveticus (high acidifying activity) - Jeulin
    Lactobacillus helveticus (high acidifying activity)
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix

    Availability:

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