Science & Food

  1. 1
  2. 2

  1. Molecular cooking experimental kits  - Spherification - Jeulin
    Molecular cooking experimental kits - Spherification
    Detailed educational activitiesProduct without danger Rapid implementation
  2. Molecular cuisine experimental kits - Thickener - Jeulin
    Molecular cuisine experimental kits - Thickener
    Detailed educational activitiesNot dangerous product Rapid implementation
  3. Molecular cuisine discovery pack - Jeulin
  4. Kappa-carrageenan = E407 - Jeulin
    Kappa-carrageenan = E407
    Modify or stabilize the texture of an alimentUnderstanding the food products labeling
  5. Xanthan gum = E415 - Jeulin
    Xanthan gum = E415
    Modify or stabilize the texture of foodUnderstanding the labeling of food products
  6. Sodium alginate - Jeulin
    Sodium alginate
    Modify or stabilize the texture of an alimentUnderstanding the food products labeling
  7. Food colour kit - Jeulin
  8. Aromas Bitter almond aroma - Jeulin
    Aromas Bitter almond aroma
    Une sélection d'arômes de qualité alimentaire
  9. Aromas Natural coffee aroma - Jeulin
    Aromas Natural coffee aroma
    Une sélection d'arômes de qualité alimentaire
  10. Molecular cuisine experimental kits - Gelling agent - Jeulin
    Molecular cuisine experimental kits - Gelling agent
    Detailed educational activitiesNot dangerous product Rapid implementation
  11. Symbiosis of traditional yoghurt - Jeulin
    Symbiosis of traditional yoghurt
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix
  12. Symbioses creamy "standard" yoghurt - Jeulin
    Symbioses creamy "standard" yoghurt
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix
  1. 1
  2. 2