Science & Food

  1. 1
  2. 2

  1. Molecular cooking experimental kits  - Spherification - Jeulin
    Molecular cooking experimental kits - Spherification
    Detailed educational activitiesProduct without danger Rapid implementation
  2. Molecular cuisine discovery pack - Jeulin
  3. Kappa-carrageenan = E407 - Jeulin
    Kappa-carrageenan = E407
    Modify or stabilize the texture of an alimentUnderstanding the food products labeling
  4. Xanthan gum = E415 - Jeulin
    Xanthan gum = E415
    Modify or stabilize the texture of foodUnderstanding the labeling of food products
  5. Sodium alginate - Jeulin
    Sodium alginate
    Modify or stabilize the texture of an alimentUnderstanding the food products labeling
  6. Food colour kit - Jeulin
  7. Aromas Bitter almond aroma - Jeulin
    Aromas Bitter almond aroma
    Une sélection d'arômes de qualité alimentaire
  8. Molecular cuisine experimental kits - Gelling agent - Jeulin
    Molecular cuisine experimental kits - Gelling agent
    Detailed educational activitiesNot dangerous product Rapid implementation
  9. Symbiosis of traditional yoghurt - Jeulin
    Symbiosis of traditional yoghurt
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix
  10. Symbioses creamy "standard" yoghurt - Jeulin
    Symbioses creamy "standard" yoghurt
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix
  11. Streptococcus thermophilus - Jeulin
    Streptococcus thermophilus
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix
  12. Lactobacillus helveticus (high acidifying activity) - Jeulin
    Lactobacillus helveticus (high acidifying activity)
    Ensemencement direct du lait – Souches calibrées qualité fromagerie au meilleur prix
  1. 1
  2. 2